Çin Aslanı Fiyatları

Çin Aslanı

Çin Aslanı Fiyatları konusunda genel bir değerlendirme yapılacak olursa en aşağı fiyatın ortalama değerde 4500 TL’den başladığını söylemek mümkündür. En yüksek fiyatın ise 14.000 TL’ye kadar yükseldiğini söylemek mümkündür.

Bunlardan ilki yaş durumudur. Yavru olan daha yaşını almamış Çin aslanları yetişkinlere göre daha fazla uygundur. Yaş, ile birlikte belirleyici olan şecere ve aşı takvimi durumu köpeğin net fiyatını ortaya çıkartır.

Aynı şekilde köpeğin  sağlıklı olup olmadığı da fiyat konusunda belirleyici unsurlardan biridir.  Köpeğin mevcut bir kalıtsal hastalığının olup olmadığı fiyatı net olarak belirler. Kalıtsal hastalık fiyatı uygun hale getiren bir unsurdur.

Çin aslanı fiyatları konusunda belirleyici olan bir diğer unsur ise eğitim durumudur. Köpeğin belli komutlara yanıt vermesi yada tuvalet ve oyun eğitimi  gibi eğitimleri almış olması fiyatı makul derecede arttırabilir.

Eğer bir Çin Aslanı Yavrusu sahibi olmak istiyorsanız linke gözatmanız faydalı olacaktır çok sayıda Chow Chow yavrusu mevcut: https://www.patibul.com/6/chow-chow

Çin Aslanı

Çin aslanı diğer adı ile chow chow fiyat konusunda oldukça uygundur. Yavru olan Çin aslanları çok daha uygun fiyatlıdır. Sahiplenme öncesi fiyat aralığını belirlemek için yaş, eğitim durumu, şecere ve aşı takvimi gibi konuları araştırmak gerekir.

Çin aslanı sahiplenmek beraberinde pek çok güzelliği getirir. Hem fiyat konusunda uygun olduğu için hem de enerjik ve yaşam dolu olduğu için sahibine mutlu dakikalar yaşatır. Söz dinleyen, basit komutları ve kuralları yerine getiren bir yapısı vardır.

Çocuklarla ve bebeklerle çok iyi anlaşır. Bu nedenle çocuklu aileler için önerilen köpek cinslerindendir. Aynı şekilde ev hayatına uyumludur. Ek olarak Apartman yaşamına uygundur.

Evin içinde çok fazla koşma zıplama gibi tavırlar sergilemediği için yaramazlık konusunda yapıcıdır. Sahibine karşı zaman zaman koruyucu tavırlar sergileyen chow chow  evde var olan diğer evcil hayvanlara karşı pozitiftir.

Çin Aslanı

Kabarık tüyleri ve sevimli yüz hattı ile dikkat çekicidir. Özellikle küçük çocukların çok sevimli ve enerjik dostudur. Oyun oynarken eğlenmeyi çok sever ve yeni şeyler keşfeder. Özellikle yavruluk dönemlerinde bol oyunlarla eğitimine destek vermek gerekir. Aynı şekilde oyun sonrası güzel bir ödül ile sevindirmek eğitimin hızla ilerlemesine destek verir.

Tüm cins köpekleri bulabileceğiniz bir sayfa bırakıyorum muhakkak göz atın derim:  https://www.patibul.com/1/kopek-ilanlari

 

 

 

Bir Cevap Yazın